diego maradona Fotbal extern

Noi dezvaluiri SOCANTE despre viata lui Maradona! Tratamentul care ar fi contribuit la moartea acestuia: "Poate avea urmari teribile pentru inima"

Diego Maradona a incetat din viata pe 25 noiembrie, in urma unui atac de cord.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Decembrie 2020, 13:58
Data actualizarii: Vineri 25 Decembrie 2020, 14:08

Fostul fotbalist urias din nationala Argentinei a produs o tristete incredibila in finalul anului 2020, cand a incetat din viata.

Maradona a murit in urma unui atac de cord, la doar 60 de ani, iar principala cauza a decesului a fost determinata de viciile pe care le-a avut fotbalistul de-a lungul vietii, dar si de un tratament care i-ar fi slabit inima.

Intr-un documentar lansat recent, intitulat 'Ce l-a omorat pe Diego Maradona?', se ofera noi detalii despre viata acestuia.

Pe langa droguri si alcool, Maradona a avut probleme si din cauza tratamentelor cu cortizon, care i se administrau intravenos:

"Eu suspectez ca i s-a administrat sistemic cortizon intravenos. Cortizonul nu afecteaza doar incheieturile si articulatiile, dar are efecte negative asupra intregului organism si asta poate avea urmari teribile pentru organe cum ar fi inima", a spus Sanjay Sharma, profesor de cardiologie sportiva.

Cortizonul este un hormon steroid care ajuta la functionarea normala a organismului, conditii de stres fizic si psihic.

Modifică setările cookies