Noi dezvaluiri de senzatie despre preluarea Stelei de catre Gigi Becali! Un fost comandant al CSA anunta: "Nu stiu daca a luat corect clubul"

Gigi Becali Cristian Gatu csa steaua Stiri Noi dezvaluiri de senzatie despre preluarea Stelei de catre Gigi Becali! Un fost comandant al CSA anunta: "Nu stiu daca a luat corect clubul!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 14:20
Data actualizarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 16:57

Fostul comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Cristian Gatu, a facut dezvaluiri despre momentul in care clubul a fost preluat de Gigi Becali.

Fostul mare handbalist a povestit cum a ajuns Gigi Becali sa investeasca la Steaua. De asemenea, Gatu sustine ca nu este sigur daca aceasta tranzactie a fost facuta legal, dar admite faptul ca investitiile facute de Becali au ajutat foarte mult clubul din Ghencea.

"Da, era prieten cu Hagi, erau machidoni. Le facea schimb de valuta, ceva de genul. Stiu ca i-am dat si un sut in fund o data.

Nu stiu daca Gigi Becali a luat corect clubul. Am facut un proiect de statut, sa las clubul de fotbal legat de Armata cumva, erau 4-5 generali. Nu era nicio urma de Becali. Erau in Adunarea Generala Victor si Giovanni, dar nu era Gigi Becali.

Ultimul era Viorel Paunescu, daca nu voia, trebuia sa candidez eu. Am propus ca el sa fie presedintele CA, s-a acceptat. A fost apoi o sedinta la stadionul Ghencea, dupa sedinta mi l-a prezentat pe Gigi Becali”, si-a amintit fostul campion mondial.

Am fost la Gigi Becali intr-o zi, i-am spus de ce nu da mana cu Steaua. N-a vrut. In mod normal, ce a facut nu poti sa refuzi, Gigi Becali a dat niste bani. Sa isi ia toata istoria nu se poate", a spus Cristian Gatu pentru ProSport.

Cristian Gatu a castigat doua titluri mondiale cu nationala de handbal a Romaniei in 1970 si 1974. De asemenea, a obtinut si o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 1972 de la Munchen, dar si una de argint la Jocurile Olimpice de la Montreal, care au avut loc patru ani mai tarziu.

Alaturi de Steaua, Gatu a castigat nu mai putin de 10 titluri nationale, dar si Cupa Campionilor Europeni in 1977.

A ocupat functia de comandant al clubului Steaua, de vicepresedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, dar si de presedinte al Federatiei Romane de Handbal in perioada 1996-2014.

 

 

 

 

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!