GALERIE FOTO Messi și-a surprins fanii după Finalissima! Argentinianul și partenera sa, schimb de mesaje de dragoste pe internet

Lionel Messi Antonela Roccuzzo Finalissima Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iunie 2022, 17:47
Data actualizarii: Joi 02 Iunie 2022, 18:11

Lionel Messi și-a adăugat al doilea trofeu în palmares cu Argentina.

"Pumele" s-au impus cu 3-0 în partida cu Italia, cucerind un nou trofeu, "Finalissima". 

După succesul de pe Wembley, Antonela Roccuzzo nu a ratat ocazia de a-și felicita partenerul, postând o imagine pe contul de Instagram, alături de un mesaj de susținere: "Atât de fericită pentru tine, iubire!!!", postare la care Lionel Messi i-a răspuns în comentarii: "Te iubesc, viața mea!".

Starul argentinian și Antonela se cunosc încă de când erau copii, de la 9 ani. Cei doi au crescut împreună, însă, cu toate astea, relația lor nu a început decât în 2007, iar în 2010 și-au făcut-o oficială. Nunta lor a avut loc în 2017, iar acolo au participat și coechipierii argentinianului de la echipa de club.

În 2012, Messi a dezvăluit că iubita sa așteaptă primul copil, după ce a sărbătorit un gol înscris împotriva lui Ecuardor, iar în noiembrie 2012, s-a născut Thiago. Mateo, cel de-al doilea copil al cuplului a venit pe lume în septembrie 2015, în timp ce Ciro a apărut la un an de la nuntă. 

Lionel Messi are un favorit pentru Balonul de Aur 2022 

Lionel Messi a acordat un interviu amplu pentru presa din Argentina înaintea meciului cu Italia, contând pentru Finalissima.

Starul lui Paris Saint-Germain a vorbit și despre Balonul de Aur, trofeu pe care l-a câștigat de nu mai puțin de șapte ori, deținând recordul. Messi este convins că distincția va fi obținută în 2022 de Karim Benzema, care are un an extraordinar cu Real Madrid.

"Nu cred că există dubii. Este foarte clar că Benzema a avut un an spectaculos și a fost esențial în Liga Campionilor, mai ales în fazele eliminatorii. Cred că anul ăsta nu există dubii (n.r - în privința câștigătorului)", a spus Leo Messi, în interviul acordat pentru TyC Sports.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!