Leo Messi Argentina italia - argentina Fotbal extern

GALERIE FOTO Ce a spus Leo Messi, după ce Argentina a câștigat ”Finalissima” și a ajuns la 32 de meciuri consecutive fără înfrângere

Leo Messi a tras concluziile după ce Argentina a câștigat categoric meciul cu Italia, scor 0-3, în ”Finalissima”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iunie 2022, 08:31
Data actualizarii: Joi 02 Iunie 2022, 08:36

Acum, următorul obiectiv pentru starul argentinian și naționala sa este Cupa Mondială din Qatar, care se va disputa la finalul acestui an. ”Nu suntem cei mai buni 'candidați'”, spune atacantul lui PSG.

După această partidă, Argentina a ajuns la 32 de meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competițiile.

Leo Messi: ”Continuăm să creștem. Asta vrem!”

”A fost o finală frumoasă. Am văzut oamenii bucurându-se. A fost plin de argentinieni. Știam că va fi un meci frumos. A fost un meci complet, a fost dificil să recuperăm mingea în prima repriză, ne-a fost dificil să-l controlăm pe Jorginho, juca singur. Însă după primul gol, s-a schimbat total meciul.

Continuăm să creștem, asta vrem, asta căutăm în fiecare zi, să progresăm și să continuăm să repetăm că nu suntem cei mai buni 'candidați'”, a spus Messi, potrivit Mundo Deportivo.

Leo Messi nu a reușit să marcheze pentru Argentina în ”Finalissima”, pe Wembley, dar a pasat decisiv de două ori pentru Lautaro Martinez și Paulo Dybala. 

Mai întâi, acesta l-a servit excelent în centrul careului pe atacantul celor de la Inter, iar în finalul partidei a luat o acțiune pe cont propriu și i-a lăsat mingea pentru șut lui Dybala, înainte de a fi deposedat. Chiar dacă nu a înscris, Messi a fost desemnat omul meciului datorită performanțelor sale individuale.

A fost al doilea trofeu pe care Messi l-a cucerit alături de naționala de seniori a Argentinei, după Copa America.

Modifică setările cookies