FOTO ȘI VIDEO "Cel mai norocos om de pe Pâmânt". Messi a făcut dubla, dar imaginile cu Antonela Roccuzzo s-au viralizat: cum a apărut în tribune

Antonela Roccuzzo Inter Miami Lionel Messi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 August 2023, 19:13
Data actualizarii: Joi 03 August 2023, 19:26

Lionel Messi a reuşit o nouă dublă pentru Inter Miami, în partida câştigată cu scorul de 3-1 în faţa celor de la Orlando City, din cadrul competiţiei Leagues Cup, în faţa a 20.000 de spectatori.

În urma acestui succes, Inter Miami s-a calificat în optimile de finală ale Leagues Cup. 

Căpitanul selecţionatei Argentinei a ajuns la cinci goluri marcate în trei partide disputate în tricoul lui Inter Miami, toate în Leagues Cup. Lionel Messi este golgheterul competiţiei, la egalitate cu compatriotul său German Berterame, jucătorul echipei CF Monterrey.

Antonela Roccuzzo, vedetă în tribunele stadionului lui Inter Miami

Partenera lui Lionel Messi nu a ratat nicio partidă a campionului mondial, iar cu apariția de la meciul cu Orlando City a reușit să-i impresioneze pe fanii fotbalistului.

"Messi a câștigat pe teren, cât și în afara lui", "Lionel Messi a izbutit în viață", "Messi poate fi cel mai bun din fotbal, dar e și cel mai norocos bărbat de pe Pământ. Este una dintre cele mai frumoase femei din lume" sunt doar câteva dintre comentariile de pe rețelele de socializare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!