GALERIE FOTO Georgina Rodriguez nu s-a abținut când a văzut-o așa pe Antonela Roccuzzo. Ce mesaj i-a transmis partenera lui Cristiano Ronaldo

Antonela Roccuzzo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Septembrie 2023, 19:22
Data actualizarii: Vineri 15 Septembrie 2023, 19:35

Antonela Roccuzzo a fost prezentă, în urmă cu câteva zile, la un eveniment monden organizat de o celebră casă de bijuterii. 

Soția lui Lionel Messi a strălucit la propriu și la figurat, purtând o  rochie albă cu corset, sandale cu cristale și bijuterii spectaculoase. 

Frumoasa argentinincă a publicat câteva imagini de la respectivul eveniment, iar Georgina Rodriguez a comentat la la postare "prețioasă", fanii fiind încântați de relație de amiciție dintre cele două. 

Duel de la distanță între Georgina Rodriguez și Antonela Roccuzzo

Pe lângă promovarea diferitelor produse, Georgina Rodriguez a lansat și o colecție de îmbrăcăminte sport și este protagonista unui documentar lansat pe o cunoscută platformă de streaming, ceea ce i-a adus venituri de aproximativ 10 milioane de euro până în prezent.

De cealaltă parte, Antonela Roccuzzo are un magazin cu haine pentru copii, dar și numeroase contracte de publicitate, averea sa fiind estimată până acum la aproximativ 20 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!