"M-a rănit foarte mult". Noi dezvăluiri teribile ale victimei lui Dani Alves

Dani Alves agresiune sexuala Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 16:56
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 17:10

Situația lui Dani Alves, arestat preventiv după ce a fost acuzat de agresiune sexuală, se complică și mai mult. 

Două prietene ale tinerei care îl acuză de viol pe fotbalistul brazilian la clubul de noapte Sutton din Barcelona au susţinut, vineri, versiunea victimei în faţa judecătorului şi au afirmat că jucătorul le-a abordat şi pe ele.

Potrivit unor surse juridice, citat de sport.es, cele două tinere - o verişoară şi o prietenă a victimei - au depus mărturie vineri în calitate de martori în faţa judecătorului care îl cercetează pe Dani Alves pentru că ar fi violat o tânără într-o baie a clubului Sutton, în noaptea de 30 decembrie 2022.

"Plecăm de aici. M-a rănit foarte mult", ar fi fost cuvintele victimei către prietenele sale, în timp ce se îndreptau spre ieșire, în lacrimi.

Pe lângă cele două tinere, au depus mărturie directorul şi şase angajaţi ai clubului, inclusiv portarul care a văzut-o pe victimă plecând în lacrimi după presupusul viol, şi care astfel a activat protocolul local împotriva agresiunilor sexuale şi a chemat Mossos d'Esquadra.

Martorii, inclusiv chelnerii care au servit băuturile victimei şi prietenelor ei, şi-au confirmat declaraţiile date iniţial la poliţia catalană, au adăugat aceleaşi surse.

Tinerele care au însoţit-o pe reclamantă au susţinut că Dani Alves le-a invitat, prin intermediul unui chelner, să bea câteva pahare în rezerva sa privată, unde el se afla alături de alt bărbat.

Pumas cere daune financiare de la Dani Alves
 

Leopoldo Silva, președintele formației mexicane Pumas, a anunțat că s-a luat decizia ca înțelegera lui Dani Alves, scadentă în iunie 2023, să fie reziliată imediat după izbucnirea scandalului. Fundașul brazilian, cel mai titrat fotbalist din lume, semnase cu Pumas în iulie 2022. 

Clubul mexican i-a informat pe reprezentanții lui Dani Alves că jucătorul a încălcat o clauză din contract, de prejudiciere a imaginii echipei, motiv pentru care trebuie să plătească aproximativ 4,5 milioane euro. 

"Având în vedere gravele încălcări ale articolelor 14 și 15 din contract, jucătorul este obligat să-i plătească clubului compensații în valoare de 5 milioane de dolari americani net", au anunțat mexicanii.

Dani Alves a fost reţinut la 20 ianuarie, fiind acuzat de o tânără de 23 de ani că a violat-o în toaleta unui club din Barcelona, la finalul lunii decembrie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!