Dani Alves a refuzat să-și vadă soția, la închisoare. Ce au discutat cei doi, la telefon, după ce s-a speculat că divorțează 

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 08:44
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 09:09

Dani Alves a fost plasat în arest preventiv la Barcelona pentru "agresiune sexuală", o acuzaţie care cuprinde şi violul în codul penal spaniol.

Brazilianul este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani în seara de 31 decembrie. Din cauză că Dani Alves și-a modificat variantele de câteva ori, judecătoarea a decis să refuze eliberarea pe cauțiune, jucătorul fiind trimis la închisoare.

La scurt timp după oficializarea arestului, Joana Sanz a șters majoritatea pozelor de pe rețelele de socializare în care apare alături de fotbalist, iar în presa internațională s-a speculat despre un posibil divorț al celor doi

Modelul și-ar fi dorit să meargă la închisoare pentru a-i transmite personal fotbalistului decizia, însă acesta nu a acceptat să se întâlnească fizic, astfel că au vorbit la telefon.

Publicația Marca a dezvăluit că Joana Sanz l-ar fi informat despre hotărârea de a se despărți, însă brazilianul a insistat că o iubește foarte mult și că nu vrea să o piardă. 

Pumas cere daune financiare de la Dani Alves
 

Leopoldo Silva, președintele formației mexicane Pumas, a anunțat că s-a luat decizia ca înțelegera lui Dani Alves, scadentă în iunie 2023, să fie reziliată imediat după izbucnirea scandalului. Fundașul brazilian, cel mai titrat fotbalist din lume, semnase cu Pumas în iulie 2022. 

Clubul mexican i-a informat pe reprezentanții lui Dani Alves că jucătorul a încălcat o clauză din contract, de prejudiciere a imaginii echipei, motiv pentru care trebuie să plătească aproximativ 4,5 milioane euro. 

"Având în vedere gravele încălcări ale articolelor 14 și 15 din contract, jucătorul este obligat să-i plătească clubului compensații în valoare de 5 milioane de dolari americani net", au anunțat mexicanii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!