"Fratele meu a căzut într-o capcană". Dani Alves, apărat de familie: ce reproșează justiției spaniole

Dani Alves agresiune sexuala Ney Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 09:31
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 09:41

Dani Alves (39 ani) se află în continuare în arest după ce a fost reținut de Poliția din Barcelona la începutul săptămânii. 

Brazilianul a mers în Barcelona pentru a petrece Crăciunul, însă noaptea lui 31 decembrie s-a transformat în cel mai mare coșmar din viața lui. Fotbalistul care a fost legitimat la PUMAS este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani în discoteca Sutton din Barcelona. 

Într-o intervenție la o televiziune din Brazilia, fratele lui Dani Alves a vorbit despre situația fotbalistului, explicând că acesta este victima unei conspirații. 

"Fratele meu a căzut într-o capcană. Familia mea nu va renunța. Fratele meu are o carieră impecabilă în toată lumea, iar această mizerie în care a intrat îi distruge cariera.

Vom face tot ceea ce este posibil pentru a-l scoate din această situație demonică în care a intrat. Vedem lucruri care nu sunt făcute corect. Părinții mei și cu mine vom merge în Spania", a declarat Ney Alves la o televiziune din Brazilia. 

Noi dezvăluiri ale victimei lui Dani Alves

Publicația iberică El Periodico a publicat informații noi despre dezvăluirile făcute de victima agresiunii sexuale a lui Dani Alves.

Potrivit declarațiilor făcute de femeie, ea și câțiva prieteni au fost invitați de fotbalist și un alt amic la o masă VIP din respectiva locație.

"Alves a început imediat să firltreze cu noi, a încercat să ne atingă. Nu am știut unde mă duce, am crezut că este o altă zonă VIP. Mi-a spus lucruri la ureche, dar nu am înțeles pentru că erau în portugheză. Am rezistat până la un punct, dar era mult mai puternic", se arată în material.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!