Dani Alves Barcelona inchisoare Fotbal extern

Prima zi în detenție a lui Dani Alves. Cum s-a comportat brazilianul și de ce nu a putut suna pe nimeni

Fotbalistul brazilian Dani Alves, plasat în detenţie după ce a fost acuzat de agresiune sexuală, a fost tăcut şi abia a mâncat în prima zi petrecută în închisoare, scrie La Vanguardia.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 08:27
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 08:26

Potrivit sursei citate, jucătorul era încă şocat de faptul că a fost trimis în închisoare, după ce revenise la Barcelona, de unde plecase la 30 decembrie, din cauza bolii terminale a soacrei sale, care a decedat.

Dani Alves a fost tăcut şi abia a mâncat în prima zi petrecută în închisoare

Fără niciun tratament diferenţiat în raport cu ceilalţi trei bărbaţi care au fost încarceraţi în aceeaşi zi, Alves nu avea telefon mobil asupra sa când a intrat pe poarta centrului de detenţie Brians 1 fără ca avocatul său să-l aştepte acolo. 

Nici, potrivit La Vanguardia, nu a făcut apelul telefonic la care are dreptul, deoarece nu şi-a amintit pe de rost numărul vreunei rude sau prieten. Într-o singură celulă, i s-a dat o tavă cu mâncare pentru cină, dar a mâncat doar nişte fructe. El a fost puţin comunicativ, dar le-a răspuns politicos şi pe un ton scăzut gardienilor.

Între timp, soţia lui Dani Alves, Joana Sanz, a cerut respect din partea presei, după ce reprezentanţi ai mass media s-au strâns în faţa casei sale: „Rog reprezentanţii presei care sunt în faţa casei mele să-mi respecte intimitatea. Mama mea a murit acum o săptămână. Abia am început să realizez că ea nu mai este prin preajmă, iar acum sunt chinuită de situaţia soţului meu. Am pierdut singurii doi stâlpi ai vieţii mele. Aveţi puţină empatie, în loc să căutaţi ştiri în durerea altora, mulţumesc".

Dani Alves a fost arestat, vineri, el fiind acuzat de agresiune sexuale asupra unei tinere, la 30 decembrie, într-un club de noapte din Barcelona.

După anunţul reţinerii sale, clubul mexican UNAM a anunţat că i-a reziliat contractul.

News.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!