Lovitură după lovitură pentru Dani Alves! Fotbalistul brazilian, obligat să plătească o avere clubului la care era legitimat 

Dani Alves agresiune sexuala Pumas Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 18:25
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 18:37

Dani Alves (39 ani) se află în închisoare de mai bine de o săptămână, fiind acuzat de viol. 

Brazilianul este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani în seara de 31 decembrie. Din cauză că Dani Alves și-a modificat variantele de câteva ori, judecătoarea a decis să refuze eliberarea pe cauțiune, jucătorul fiind trimis la închisoare.

În ultimele zile au apărut diferite mărturii ale martorilor, dar și declarațiile victimei, iar situația lui Dani Alves este din ce în ce mai complicată.

Pumas cere daune financiare de la Dani Alves
 

Leopoldo Silva, președintele formației mexicane UNAM Pumas, a anunțat că s-a luat decizia ca înțelegera lui Dani Alves, scadentă în iunie 2023, să fie reziliată imediat după izbucnirea scandalului. 

Fundașul brazilian, cel mai titrat fotbalist din lume, semnase cu Pumas în iulie 2022. În Mexic a strâns 13 meciuri și cinci pase decisive. Dani Alves a participat la finalul anului trecut la Cupa Mondială din Qatar, unde a făcut parte din lotul Braziliei.

Clubul mexican i-a informat pe reprezentanții lui Dani Alves că jucătorul a încălcat o clauză din contract, de prejudiciere a imaginii echipei, motiv pentru care trebuie să plătească aproximativ 4,5 milioane euro. 

"Având în vedere gravele încălcări ale articolelor 14 și 15 din contract, jucătorul este obligat să-i plătească clubului compensații în valoare de 5 milioane de dolari americani net", au anunțat mexicanii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!