„Filmările dezmint radical versiunea victimei!” Avocații lui Dani Alves ies la atac 

Dani Alves Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 10:10
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 10:12

Dani Alves (39 ani) se află în închisoare de mai bine de o săptămână, fiind acuzat de viol. 

Brazilianul este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani în seara de 31 decembrie. Din cauză că Dani Alves și-a modificat variantele de câteva ori, judecătoarea a decis să refuze eliberarea pe cauțiune, jucătorul fiind trimis la închisoare. Nemulțumit de apărarea sa, Alves și-a schimbat avocații. 

Apărarea lui Dani Alves iese la atac astfel, încercând să demonteze acuzațiile tinerei, despre care s-a scris că ar fi susținute de probele video. Avocații susțin că filmările din discotecă „dezmint într-un mod radical” versiunea victimei pentru că nu o arată ca aflându-se în stări de „teroare sau dominație”, susținând că relatările pot fi distorsionate. 

Dani Alves cere să fie eliberat 

În recursul prezentat în fața judecătorului pentru a-și cere libertatea provizorie, Alves s-a arătat dispus să își lase pașapoartele, să poarte și o brățară de monitorizare, dar și să plătească oricât cauțiune și să se prezinte la judecătorie zilnic, în cazul în care se cere asta. 

Avocatul Cristobal Martell a fost cel care a redactat recursul, argumentând că nu există riscul ca Dani Alves să fugă din țară, în contextul în care brazilianul s-a predat autorităților în mod voluntar, scrie sport.es

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!