Ion Tiriac nu mai este cel mai bogat om de sport din lume! Cine l-a detronat si ce avere colosala are

Ion Tiriac Michael Jordan Stiri Ion Tiriac nu mai este cel mai bogat om de sport din lume! Cine l-a detronat si ce avere colosala are
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Aprilie 2020, 14:54
Data actualizarii: Miercuri 15 Aprilie 2020, 14:56

Ion Tiriac nu mai este cel mai bogat om de sport din lume.

Incepand din acest an, Ion Tiriac nu mai este cel mai bogdat om de sport din lume. Fostul tenismen a fost intrecut de fostul mare baschetbalist Michael Jordan, potrivit Celebrity Net Worth.

"Incepand cu aprilie 2020, averea lui Michael Jordan este estimata la 2,2 miliarde de dolari. Salariul sau in NBA era de 30 de milioane de dolari pe an, dar contractele de publicitate ii auceau cei mai multi bani. Apoi, parteneriatul cu Nike ii aduc si acum prin Nike Air Jordan o suma in jurul a 100 de milioane de dolari in fiecare an.

Din pacate pentru Ion, ultima parte a anului 2019 si prima a anului 2020 nu au fost atat de generoase pentru el, iar criza economica recenta anunta un an dificil pentru imperiul sau, unul construit in domeniul financiar, imobiliare, hoteluri, asigurari auto sau calatorii. Tiriac a profitat din plin de relatiile pe care si le-a facut in Germania pentru a se imbogati dupa caderea regimului comunist", scriu cei de la Celebrity Net Worth.

Conform estimarilor, averea lui Tiriac era deja de 100 de milioane de dolari in 1991, ajungea la 500 de milioane de dolari in 2000, la 900 de milioane de dolari in 2005, iar in 2007 ajungea la 1 miliard de dolari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!