Gestul minunat al lui Florinel Coman inainte de Pasti! "Suntem cu totii alaturi de tine!" Ce a facut 'perla' de la FCSB

Florinel Coman donatie FCSB Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Aprilie 2021, 13:44
Data actualizarii: Miercuri 28 Aprilie 2021, 13:48

Florinel Coman s-a implicat intr-un caz umanitar in Saptamana Mare. 

Fotbalistul de la FCSB a facut o donatie in cadrul campaniei umanitare realizate inaintea sarbatorilor pascale de Radio Zu. 

Dupa ce a fost prezentata povestea unui baietel in varsta de 11 ani, care a declarat ca este fanul celor de la FCSB si al lui Coman, fotbalistul a sunat in direct si a donat o suma de bani, daruindu-i pustiului si un tricou si o minge ale echipei ros-albastre.  

"Am auzit povestea copilasului. Sunt putin emotionat, dar as vrea sa il ajut si eu cu o suma de bani, e care nu vreau sa o fac publica. Vreau sa-i mai dau si un tricou si o minge cu FCSB, cu semnaturile tuturor jucatorilor.

Imi pare bine ca te-am auzit si sa stii ca suntem alaturi de tine cu toate gandurile bune. Sunt foarte emotionat. Prietena mea mi-a zis de acest caz, eu sunt la antrenament, dar ma bucur foarte mult ca pot sa ajut", a declarat Florinel Coman la Radio Zu. 

Baietelul a fost extrem de impresionat si de fericit ca a putut schimba cateva cuvinte cu idolul sau, afisand pe tot parcursul conversatiei un zambet larg pe buze. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!