FC Viitorul Florinel Coman Fotbal intern

Un fost campion al Ligii I se retrage la 22 de ani! Jucatorul care renunta la fotbal dupa ce a impartit vestiarul cu Coman, Tanase sau Ianis Hagi

Doru Dumitrescu a anuntat ca se va retrage din fotbal din cauza accidentarilor, la varsta de doar 22 de ani.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Marti 27 Aprilie 2021, 18:12
Data actualizarii: Marti 27 Aprilie 2021, 18:34

Jucatorul Viitorului, Doru Dumitrescu a anuntat ca se va retrage din fotbal la varsta de doar 22 de ani, potrivit ziare.com. Tanarul jucator a luat aceasta decizie dupa ce in 2018, pe cand era imprumutat la Universitatea Cluj, s-a accidentat groaznic si a suferit o ruptura de ligamente. Fotbalistul a trebuit sa se opereze de trei ori pentru a putea reveni din nou pe gazon.

Doru Dumitrescu a facut parte din lotul Viitorului care a castigat campionatul Romaniei in sezonul 2016-17, din care mai faceau parte Razvan Marin, Florinel Coman sau Florin Tanase. A inceput fotbalul la 8 ani la Scoala lui Razvan Rat si la 14 ani a ajuns in Academia lui Gheorghe Hagi. 

  • Un fost campion al Ligii I se retrage la 22 de ani! Dumitrescu renunta la fotbal dupa ce a impartit vestiarul cu Coman, Tanase sau Hagi

Fostul campion al Romaniei a fost foarte aproape sa participe si la Europeanul de tineret din 2019, insa din cauza accidentari suferite, acesta nu a mai fost convocat. Dumitrescu putea sa mai joace foarte multi, ani insa a ales sa se retraga din fotbal, desi a crescut intr-o generatie din care faceau parte multi jucatori de succes, printre care si Ianis Hagi.

Modifică setările cookies