GALERIE FOTO Georgina Rodriguez, criticată pentru gestul făcut după finala pierdută de Al Nassr: "Ar trebui să ai grijă de el, nu să pozezi așa"

Georgina Rodriguez al nassr Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 16:37
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 16:57

Cristiano Ronaldo a fost de neconsolat după ce Al Nassr a pierdut finala Cupei Regelui, la lovituri de departajare, în faţa formaţiei Al Hilal.

Portughezul a stat mulă vreme, plângând, întins pe teren, în ciuda faptului că a fost consolat de mai multţi jucători şi membri al staff-ului lui Al Nassr.

Finala Cupei Regelui a reprezentat o oportunitate pentru cel care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur de a cuceri primul trofeu de la sosirea în Arabia Saudită, în decembrie 2022.

Georgina Rodriguez, criticată după finala Cupei Regelui

La meci a fost prezentă și partenera lui Cristiano Ronaldo, alături de copiii lor. Tânăra a postat mai multe fotografii pe contul de Instagram, din timpul partidei, iar fanii nu au trecut cu vederea acest lucru.

"Nici măcar nu ai fost pentru meci, ci pentru poze", "Ar trebui să ai grijă de Cristiano", "Consolează-l pe Cristiano" sunt doar câteva dintre reacții.

Cristiano Ronaldo, golgheter peste tot

Cristiano Ronaldo a câştigat primul său titlu de golgheter cu Manchester United în Anglia, în sezonul 2007-2008, în care a reuşit 31 de goluri în 34 de meciuri, titlu pe care a fost aproape să-l păstreze şi sezonul următor, când a fost devansat cu doar un gol de francezul Nicolas Anelka, pe atunci la Chelsea.

La Real Madrid, unde a început o rivalitate istorică cu argentinianul Lionel Messi, Ronaldo a câştigat de trei ori titlul de golgheter al Spaniei: în sezoanele 2010-2011 (40 goluri), 2013-2014 (31) şi 2014-2015 (48).

După ce a ajuns la Juventus Torino în iulie 2019, lusitanul a devenit golgheter al Serie A în sezonul 2020-2021, cu 29 de goluri.

Cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo a fost golgheter al Ligii Campionilor în şapte ocazii, la două Cupe Mondiale ale Cluburilor şi la două turnee finale de EURO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!