VIDEO EXCLUSIV Generalul Ilie Năstase trage semnalul de alarmă: „Nu avem noi armată să ne punem cu rușii. Ce să facem cu 120 de soldați americani?”

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Martie 2022, 10:00
Data actualizarii: Vineri 11 Martie 2022, 10:09

Generalul Ilie Năstase nu are încredere în forța militară a României, în cazul extinderii războiului din Ucraina. 

La 75 de ani, generalul Ilie Năstase se teme de potențiala escaladare a războiului ruso-ucrainean. Primul număr 1 ATP al Erei Open simte fiori pe șira spinării când se gândește la proximitatea conflictului militar din țara vecină.

Ilie Năstase a reacționat, în urma războiului, adăpostind 10 persoane din Ucraina, între care 5 copii care au fugit, alături de mamele lor, pentru a scăpa cu viață. 

Ilie Năstase: „Nu avem noi putere să ne punem cu rușii. Mi-e frică, pentru că nu suntem pregătiți.”

„Sunt general, dar nu avem putere. Mie mi-e frică, nu știu de ce, dar nu avem noi să ne punem cu rușii. Ce să facem cu 120 de soldați americani? Mi-e frică tare, că nu suntem pregătiți. Nu avem armată, nu avem nimic.

Eu am luat 5 copii și 5 femei acasă, aici la Constanța. Sunt disperați. Copilași de 4 luni, oamenii nu au treabă, politicienii sunt de vină,” a declarat Ilie Năstase pentru PRO TV. 

11 martie 2022 este a 16-a zi a războiului început de armata rusească la ordinele președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!