Ilie Nastase Razboi ucraina reactie ilie nastase Vladimir Putin Tenis

Generalul Ilie Năstase reacționează în privința războiului din Ucraina 

Primul lider din istoria ATP și fost președinte al FRT și-a exprimat opinia despre ce se întâmplă în Ucraina. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 19:07
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 19:30
Joi dimineață, Rusia lui Vladimir Putin a invadat Ucraina, iar șeful de la Kremlin nu pare să dea înapoi. Ucraina se apără, cere ajutor, însă conflictul pare departe de a se încheia. 
 
Mai mulți refugiați din Ucraina au călătorit spre România sau doar au trecut prin țara noastră, cum e cazul jucătoarei de tenis Dayana Yastremska, iar sportivi de pe toate meridianele îl acuză pe Putin.

Ilie Năstase: "Nu mă bag eu în politică"
 
Ilie Năstase, unul dintre cei mai importanți sportivi din istoria României, crede că țara noastră nu va fi afectată de războiul din Ucraina.
 
„Nu mă bag eu în politică. Dar e urât ce se întâmplă. Nu știu, se poate să se extindă și la noi. Cred că mai degrabă în Republica Moldova, în condițiile în care țara noastră este în NATO", a declarat Ilie Năstase, potrivit fanatik.ro.
 
Ilie Năstase, "uns" general de Traian Băsescu
 
Primul lider din istoria ATP a povestit anul trecut cum a primit gradul de general.
 
„Am ieșit în rezervă, după aia m-a sunat tovarășul Băsescu într-o zi mi-a spus: ‘Iliuță, ce vrei, să îți dau o distincție sau să te avansăm la general?’ Eram colonel în rezervă. I-am spus: ‘Domnule Președinte, eu țin mult la haina militară și aș vrea general, e ceva frumos să fii general în armata română! Mai ales că sunt copil de trupă de mic", a povestit la Kanal D dublul campion de Grand Slam. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!