Furia lui Ronaldo salveaza vieti! Suma incredibila pentru care a fost vanduta la licitatie banderola pe care capitanul Portugaliei a aruncat-o de nervi

Cristiano Ronaldo Portugalia Serbia Stiri Furia lui Ronaldo salveaza vieti! Suma incredibila pentru care a fost vanduta la licitatie banderola pe care capitanul Portugaliei a aruncat-o de nervi
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Aprilie 2021, 14:21
Data actualizarii: Vineri 02 Aprilie 2021, 15:01

Cristiano Ronaldo si-a iesit din minti in finalul meciului dintre Serbia si Portugalia.

Starul lui Juventus s-a enervat ca echipei sale nu i-a fost acordat un gol valabil si a parasit terenul inaintea fluierului final. Mai mult, Ronaldo si-a smuls banderola de capitan de pe brat si a aruncat-o pe gazon.

Gestul criticat de multi fani si oameni de fotbal poate avea insa in cele din urma efecte extrem de benefice. Un pompier care a fost prezent pe stadionul din Belgrad la acel meci a luat banderola de pe gazon si a scos-o la licitatie, iar banii obtinuti ar urma sa fie donati unui copil de 6 luni care sufera de o boala rara, anunta RMC Sport.

Conform jurnalistilor francezi, banderola a fost adjudecata la licitatie in schimbul sumei de 64.000 de euro, iar banii vor merge pentru tratamentul micutulu Gavril Djordjevic care sufera, potrivit AP, de atrofie musculara spinala. Suma totala de care are nevoie copilul pentru tratament este de 2.5 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!