Becali le cere fotbalistilor de la FCSB cazati la Berceni bani de chirie! Patronul ros-albastrilor pierde o suma importanta dupa incendiul de la baza de pregatire

Gigi Becali Baza Berceni EURO 2021 FCSB Superliga Becali le cere fotbalistilor de la FCSB cazati la Berceni bani de chirie! Patronul ros-albastrilor pierde o suma importanta de bani dupa incendiul de la Berceni
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Aprilie 2021, 14:01
Data actualizarii: Vineri 02 Aprilie 2021, 14:27

Incendiul care s-a produs miercuri la baza de pregatire a echipei ros-albastre ii creeaza pagube importante lui Gigi Becali. 

Potrivit Gazetei Sporturilor, UEFA a inchiriat 80 de camere la hotelul din incinta bazei sportive pentru EURO 2021, in cazul in care echipele care vor veni la Bucuresti ar fi acceptat sa se cazeze acolo.

Marele avantaj pentru echipele nationale ar fi fost constituit de faptul ca ar fi avut la dispozitie terenuri de antrenament de o calitate foarte buna fara sa mai fie nevoite sa se deplaseze prin oras. Acestea insa au refuzat alegand alte hoteluri din Bucuresti, astfel incat Becali pierde sansa de a castiga niste bani din inchirierea camerelor din hotel.

Mai mult, sursa citata anunta ca, din cauza faptului ca FCSB plateste lunar o chirie de 40.000 de euro catre Arcom pentru baza de la Berceni, Becali le cere chiar jucatorilor care sunt cazati acolo sa plateasca o chirie de 120 de euro pe luna.

La baza de la Berceni sunt cazati in principal juniorii clubului, dar au existat si cazuri de jucatori de la echipa mare care au ales sa stea la Berceni, spre exemplu polonezul Gikiewicz.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!