"Chiriches arata ca o baba amortita!" Atac dur al lui Porumboiu la jucatorii nationalei: "Dennis Man nu face nici un milion de euro!" 

Adrian Porumboiu Dennis Man Mirel Radoi Romania Vlad Chiriches Nationala "Chiriches arata ca o baba amortita!" Atac dur al lui Porumboiu la jucatorii nationalei: "Dennis Man nu face nici un milion de euro!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Aprilie 2021, 12:46
Data actualizarii: Vineri 02 Aprilie 2021, 12:47

Adrian Porumboiu i-a criticat dur pe jucatorii nationalei dupa primele meciuri din preliminariile Mondialului 2022. 

Fostul arbitru a comentat meciurile nationalei din preliminariile Mondialului. Echipa pregatita de Radoi a pierdut doua din cele trei meciuri si se afla pe locul 4 in grupa.

Desi Mirel Radoi este criticat si invinovatit pentru jocul echipei, Adrian Porumboiu nu il acuza pe fostul selectioner, ci pe fotbalistii convocati la nationala. 

"Nationala Romaniei a pierdut la Erevan, dar nu este vina lui Mirel Radoi. Ne-am dorit un fotbal ofensiv, un fotbal cum juca Barcelona, atunci ar trebui sa-l lasam sa isi faca treaba in continuare. O sa-mi atrag multe critici, dar eu asa cred. 

Nu avem calitate la jucatorii nationalei, degeaba vrea antrenorul. Pai Vlad Chiriches arata ca o baba amortita, in timp ce Dennis Man este ingrozit de faptul ca el chiar crede ca valoreaza 13 milioane de euro....Dar el, de fapt, nu face nici un milion!

Nu e normal ca lumea sa loveasca in Razvan Burleanu prin Mirel Radoi. Presedintele FRF are o gramada de bube, trebuie criticat direct si la obiect.

Eu sunt realist: pe Burleanu nu-l scoti de acolo, de la FRF, nici cu Pentagonul. Mircea Sandu a plecat nesilit de nimeni, daca nu voia sa se dea la o parte, era si acum", a spus Adrian Porumboiu pentru Sport Total FM. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!