Fata din China care a cerut scuze Statelor Unite pentru pandemia de coronavirus vine cu DEZVALUIRI BOMBA: "Au murit 5 miloane de oameni in China!"

China coronavirus Statele Unite ale Americii Stiri Fata din China care a cerut scuze Statelor Unite pentru pandemia de coronavirus vine cu DEZVALUIRI BOMBA: "Au murit 5 miloane de oameni in China!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Aprilie 2020, 12:27
Data actualizarii: Miercuri 22 Aprilie 2020, 13:08

Teoria conform carora chinezii ar ascunde numarul real al cazurilor si persoanelor decedate este confirmata de o fata din China, devenita cunoscuta dupa ce a cerut scuze Statelor Unite pentru pandemie. 

Ruomei Zhou a devenit faimoasa pe retelele de socializare dupa ce a postat o filmare pe Twitter in care indemna oamenii din China sa ceara scuze Statelor Unite pentru pandemia de coronavirus. 

Fata, originara din China, vine cu o dezvaluire care confirma teoriile conform carora chinezii ar ascunde numarul real de cazuri infectate cu Covid si numarul deceselor. 

Intr-un interviu pentru Daily Star, fata care acum locuieste in Statele Unite a dezvaluit care ar fi numarul real.

"La sfarsitul zilei de 5 februarie, ar fi murit deja 5 milioane de oameni si sute de milioane erau infectate in toata China. Un doctor din Wuhan mi-a marturisit ca guvernul a taiat internetul, WiFi-ul si au confiscat telefoanele doctorilor si astistentelor, amenintandu-i ca le anuleaza certificatele medicale. 

De atunci nu am mai primit niciun video din Wuhan", a declarat Roumei conform Daily Star. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!