Finalul sezonului de Premier League poate avea loc in China! Anunt de ultima ora

Finalul sezonului de Premier League poate avea loc in China! Anunt de ultima ora

Englezii se gandesc sa fuga in tara de unde a pornit pandemia!

Un sef de club a dezvaluit pentru The Athletic ca liga engleza a primit mai multe propuneri de a incheia actualul sezon in China! Varianta va fi discutata azi intr-o videoconferinta la care vor participa toti sefii de cluburi din Premier League.

Oficialul cu care a discutat The Athletic se opune categoric mutarii campionatului in Asia. China a fost prima tara lovita de coronavirus, dar pare sa fie printre putinele care controleaza virusul in acest moment.

"Tot apare varianta China. Pentru mine, nu are logica. E o propunere nebuna si cred ca va fi respinsa. Daca Premier League s-ar relua intr-o alta parte a lumii, cred ca am fi linsati", a spus sursa The Athletic.

Marea parte din cluburi pun insa o presiune uriasa ca toate meciurile campionatului sa se joace, astfel incat sa nu se pierda niciun ban din drepturile TV.

UEFA a permis mutarea termenului limita pentru incheierea ligilor nationale si a anulat toate partidele intre tari care ar fi trebuit sa aiba loc in iunie. Chiar daca Premier League s-ar relua in iulie, sefii de cluburi vor ca partideie sa se joace conform ordinii deja stabilite a etapelor, pana la final.

In cazul in care Premier League nu s-ar incheia, echipele ar pierde nu mai putin de 800 de milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT