"Epidemia va dura pana in primavara anului 2021!" Anunt incredibil din Marea Britanie! Documentul despre coronavirus care a iesit la iveala

"Epidemia va dura pana in primavara anului 2021!" Anunt incredibil din Marea Britanie! Documentul despre coronavirus care a iesit la iveala

Epidemia de Covid-19 ar putea dura inca un an.

The Guardian a obtinut un document al Sanatatii Publice din Anglia conform caruia pandemia de coronavirus va dura pana in primavara anului viitor si ar duce la spitalizarea a peste 7,9 milioane de oameni. 

Este pentru prima data cand autoritatile au recunoscut ca se asteapta ca pandemia sa dureze inca un an si ca estimeaza ca 80% dintre britanici vor fi infectati cu Covid-19. Profesorul Chris Whitty, principalul consilier medical al guvernului, a descris initial aceasta posibilitate ca fiind cea mai rea situatie in care se poate ajunge si ca numarul real ar fi mai mic de atat. Documentul arata insa ca pana la 7,9 milioane de persoane vor avea nevoie de spitalizare.

Documentul a fost elaborat de catre echipa de pregatire si reactie in caz de urgenta a Serviciului de Sanatate Publica din Anglia(PHE) si aprobat de doctorul Susan Hopkins, responsabilul principal al PHE care se ocupa de coronavirus.

De asemenea, documentul a mai dezvaluit ca Serviciul de Sanatate nu va putea testa toate persoanele care prezinta simptome. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies