Fratele lui Tyson Fury a anulat meciul din SUA cu Jake Paul. Câți bani îi oferă vloggerul să se lupte cu el în Marea Britanie

jake paul Box Jake Paul - Tommy Fury Marea Britanie Tommy Fury Box
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Iulie 2022, 11:16
Data actualizarii: Luni 11 Iulie 2022, 11:33
Tommy Fury, fratele lui Tyson Fury, ar fi trebuit să se lupte cu vloggerul consacrat Jake Paul pe 6 august, dar meciul de box a fost anulat.

Jake Paul și Tommy Fury s-au atacat reciproc în social media și s-a stabilit verdictul final. Cei doi se vor lupta într-un meci de box, dar fratele lui Tyson a fost nevoit să anuleze lupta. 

Tommy a publicat un video pe Twitter în care a dezvăluit motivul pentru care lupta nu se va mai ține pe 6 august.

„Vreau să clarific un lucru, motivul pentru care lupta nu va avea loc este pentru că nu am putut intra în țară, nu pentru că nu m-am antrenat sau nu am fost în formă.

Nu m-au lăsat să intru în țară, toate porcăriile care s-au scris despre mine că nu sunt în formă sau nu mă antrenez nu sunt reale. Nu a venit de la mine, așa că să nu credeți că nu vă spun adevărul”, au fost cuvintele lui Fury.

Reacția lui Jake Paul: „Te plătesc cu 500.000 de dolari”

Jake Paul nu a lăsat garda jos și a reacționat spuselor lui Tommy Fury. Vloggerul american i-a propus englezului să se lupte în Marea Britanie și-l va plăti chiar el cu 500.000 de dolari. 

„Sunt sigur că ești un micuț speriaț care nu vrea să se lupte sau să înțeleagă afacerile. Te plătesc cu 500.000 de dolari să te lupți cu mine în UK. O voi face la scurt timp după 6 august. Accepți?”, a scris Jake Paul pe Twitter

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!