"Degeaba claxonam sau punem imnul daca nu facem asta!" Gestul cu care Anamaria Prodan a surprins pe toata lumea! Ce a facut sexy-impresara in plina pandemie de coronavirus

anamaria prodan coronavirus Stiri "Degeaba claxonam sau punem imnul daca nu facem asta!" Gestul cu care Anamaria Prodan a surprins pe toata lumea! Ce a facut sexy-impresara in plina pandemie de coronavirus
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Aprilie 2020, 18:51
Data actualizarii: Marti 07 Aprilie 2020, 18:54

Ce a putut sa declare Anamaria Prodan in plina pandemie.

Pandemia de coronavirus a lovit puternic intreg globul, iar in Romania situatia se inrautateste pe zi ce trece. Agentul Anamaria Prodan, a ajutat doua spitale din Romania. Potrivit Prosport, sotia lui Laurentiu Reghecampf a donat 800 de combinezoane, 1000 de masti de protectie si alcool sanitar spitalelor Victor Babes din Timisoara si Fundeni din Bucuresti si i-a indemnat si pe ceilalati oameni din fotbal sa faca acelasi lucru.

"Hai sa bagam mana in buzunar, sa ajutam spitalele si medicii. Degeaba ii aplaudam daca ei nu au cum sa se protejeze sau cum sa ne ajute! Degeaba claxonam sau punem imnul daca nu donam bani sau materiale sanitare. Medicii mor inaintea noastra deoarece nu au cum sa protejeze. Ii rog pe toti cei din fotbal sa ajute Spitalul Fundeni.

Daca Dumnezeu v-a ajutat sa strangeti averi, sa aveti o situatie financiara foarte buna, donati catre aceste spitale si ajutati medicii sa ne salveze! Voi cei din fotbal ati facut milioane datorita fotbalului! Ati ajuns cunoscuti datorita fotbalului.

Luati o parte din ce v-a dat fotbalul si ajutati voi acum fotbalul sa inceapa cat mai repede. Daca vom posta pe net, daca vom aplauda la balcon, daca vom dansa in casa, incet, incet totul va muri! Lumea va muri, dar si fotbalul va muri", a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!