INCREDIBIL! CCA nu-l lasa pe Coltescu sa revina pe teren dupa SCANDALUL MONSTRU de la Paris, dar Sovre arbitreaza al doilea meci in 48 de ore!

Sebastian Coltescu Octavian Sovre Ovidiu Hategan Stiri INCREDIBIL! CCA nu-l lasa pe Coltescu sa revina pe teren, dar Sovre va conduce a doua partida in doar 48 de ore!
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Decembrie 2020, 19:31
Data actualizarii: Sambata 19 Decembrie 2020, 19:39

Ovidiu Hategan a arbitrat din nou dupa scandalul de la meciul PSG - Istanbul BB.

Arbitrul de 40 de ani a condus alaturi de Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe meciul dintre Universitatea Craiova si FCSB de vineri.

Din brigada condusa de Hategan nu a mai facut parte si Sebastian Coltescu, cel care a fost in centrul scandalului de rasism de la Paris.

Ovidiu Hategan si brigada lui au fost insa  delegati la al doilea meci in decurs de numai 48 de ore. Cei trei vor conduce meciul dintre Academica Clinceni si Dinamo, care se va juca duminica, 19 decembrie, de la ora 21:00.

In locul lui Coltescu, la acest meci al patrulea oficial va fi Lucian Rusandu.

Este interesant de remarcat faptul ca nu s-a aplicat aceeasi unitate de masura in cazul celor doi arbitri acuzati de rasism la meciul de la Paris.

Desi atat Sovre cat si Coltescu sunt anchetati de UEFA, Octavian Sovre continua sa fie delegat la meciurile din Liga 1, in vreme ce Sebastian Coltescu este in continuare trecut cu vederea.


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!