GALERIE FOTO Alisson Becker, un fotbalist atipic. Portarul lui Liverpool se iubește cu un medic: "Mai bine trăiești cu un doctor decât cu un model"

Alisson Becker Finala Ligii Campionilor Liverpool Natalia Becker Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2022, 09:44
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2022, 09:57

Real Madrid și Liverpool joacă în finala Ligii Campionilor, din sezonul 2021/2022. Meciul se joacă sămbâtâ, 28 mai, la Paris.

Unul dintre jucătorii decisivi pentru Liverpool în acest sezon a fost Alisson Becker. Portarul "cormoranilor" a avut numeroase prestații solide, fiind titularul incontestabil din poarta echipei antrenată de Jurgen Klopp, dar și la naționala Braziliei. 

Dacă o mare parte a fotbaliștilor se mândresc cu partenere model, fotbalistul de 29 de ani iese din această categorie, soția lui fiind medic, fapt de care este foarte mândru, așa cum a declarat în nenumărate rânduri. 

Alisson Becker este căsătorit cu Natalia din 2015 și au împreună trei copii: o fată și doi băieți.

"Cred că asta mă diferențiază de alți fotbaliști. Dacă nu te simți ok, este mai bine să trăiești cu un doctor decât cu un model", a declarat la un moment dat brazilianul.

Real Madrid - Liverpool, finala Ligii Campionilor

Finala Champions League din acest sezon se va disputa la Paris, pe Stade de France, sâmbătă, 28 mai, de la ora 22:00.

Real Madrid și Liverpool s-au mai întâlnit într-o finală a Cupei Campionilor Europeni, în sezonul 1980/1981, tot la Paris, pe Parc des Princes. Englezii se impuneau atunci cu 1-0, după un gol marcat de Alan Kennedy.

O altă finală între cele două, una mai recentă, s-a disputat în stagiunea 2017/2018. Atunci, Real Madrid câștiga cu 3-1.

Cele două formații s-au duelat de opt ori în Liga Campionilor. Real Madrid s-a impus de patru ori, un meci s-a încheiat la egalitate, iar Liverpool a câștigat în trei rânduri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!