Mohamed Salah Liverpool Liga Campionilor Mohamed Salah

"Pleci de la Liverpool sau rămâi?" Răspunsul lui Mo Salah face toți banii

Liverpool se pregătește de finala UEFA Champions League, pe care o dispută în compania lui Real Madrid.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 21:50
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 21:57

Vicecampioana Angliei vrea să se impună în cea mai importantă competiție intercluburi la trei ani distanță de ultimul triumf, din 2019, de la Madrid, după o finală jucată în compania lui Tottenham.

De această dată, adversarul din duelul de la Paris nu este la fel de accesibil. Real Madrid este cea mai mare echipă din istoria acestei competiții din punct de vedere al trofeelor obținute. Astfel, provocarea este una mult mai dificilă.

În tot stresul finalei, pe buzele suporterilor din Liverpool mai apare o întrebare: care este viitorul lui Salah la echipa? Egipteanul refuză să vorbească despre viitorul său, declarând că se concentrează doar pe marea finală.

"Nu vreau să vorbesc despre asta. Vreau doar să îl văd pe Hendo (n.r. - Jordan Henderson) cu trofeul. Nu mă concentrez asupra contractului în acest moment. Nu vreau să fiu egoist. Rămân sezonul următor, cu siguranţă", a spus Salah.

Finala UEFA Champions League, dintre Liverpool și Real Madrid, se joacă sâmbătă, 28 mai, de la ora 22:00, pe stadionul Stade de France din Paris.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!