FOTO ȘI VIDEO Adrian '50 Cent' Mititelu! Și-a luat blana și bolidul de peste 200.000 de euro la meciul cu Dinamo și vorbit despre Mădălina Ghenea

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 21:52
Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 22:01

FC U Craiova a jucat pe teren propriu cu Dinamo în etapa cu numărul 24 a Superligii României. 

Duelul s-a disputat pe „Ion Oblemenco”, pe terenul oltenilor. Adrian Mititelu a bifat o adevărată apariție la stadion înainte de meciul cu „câinii”. Finanțatorul lui FC U Craiova a ajuns la meci cu un bolid de peste 200.000 de euro, marca Mercedes-Maybach, model S 680, pe care a lipit și un sticker cu emblema echipei sale. 

Patronul oltenilor s-a îmbrăcat cu o blană pe măsura bolidului său și a vorbit și despre un subiect comentat în ultimele zile. 

Ce a spus Adrian Mititelu când a fost întrebat dacă a invitat-o pe Mădălina Ghenea la meci 

Mădălina Ghenea, actriță româncă de mare succes internațional, dar și model cunoscut, a dezvăluit recent, când a fost întrebată cu ce echipă ține, că are o afinitate față de Craiova. 

Întrebat dacă a invitat-o la meci pe Mădălina Ghenea, care și-a declarat recent afinitatea față de Craiova, Adrian Mititelu a zâmbit și a glumit pe seama subiectului: „Nu, dar o să o invit. Întâi trebuie să vorbesc cu Dimitrov, să văd dacă o lasă. Dacă vine, trebuie să vină și cu Dimitrov”. 

Cu toate astea, dorința lui Adrian Mititelu nu ar putea fi îndeplinită, asta în contextul în care Mădălina Ghenea s-a despărțit în urmă cu câteva luni de tenismenul bulgar. 

Mădălina Ghenea a dezvăluit cu ce echipă ține 

„Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun, dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră.

Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică, mergeam cu fularul Craiovei prin casă”, a transmis Mădălina Ghenea pe internet. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!