GALERIE FOTO „Mădălina Ghenea între box, post intermitent și Dimitrovul său!” Gazzetta dello Sport scrie despre româncă 

Madalina Ghenea Gazzetta dello Sport Grigor Dimitrov Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 August 2023, 18:28
Data actualizarii: Luni 14 August 2023, 18:29

Mădălina Ghenea (36 ani) este model de succes și actriță din România stabilită în Italia. 

Recent, Mădălina Ghenea și-a confirmat relația cu tenismenul Grigor Dimitrov (32 ani, 33 ATP), cei doi afișându-se împreună atât pe rețelele sociale cât și la meciurile de tenis ale sportivului. Mădălina este stabilită în Italia de mulți ani. 

Publicația Gazzetta dello Sport i-a dedicat un articol actriței din România, în care a fost analizată viața acesteia. 

Mădălina Ghenea, analizată în Gazzetta dello Sport 

Italienii au scris cinci puncte din viața și cariera Mădălinei Ghenea, menționând care sunt preferințele româncei. 

„Modelul și actrița română a oficializat relația cu jucătorul de tenis Dimitrov de care se bucură. S-a zvonit o bună perioadă, acum e oficial. Modelul și actrița Mădălina Ghenea și jucătorul de tenis bulgar Grigor Dimitrov sunt un cuplu. În urmă cu două săptămâni, cei doi au fost împreunpă în Italia, unde ea a prezentat noul său film Deep Fear. Mădălina a împlinit recent 36 de ani și cu siguranță a sărbătorit împreună cu noua sa dragoste. Între timp, am aflat totul despre ea. 

Un fizic ca cel pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar Mamei Natură. Modelul iubește să facă mult sport, atât în sală cât și afară. Nu e greu să o întâlnești pe stradă purtând haine sport, cu căștile sale în timpul plimbărilor. În sală, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva timp a descoperit și boxul, sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul, dar este și distractiv. 

Modelul și actrița are mare grijă de nutriție și e atentă să mănânce mâncăruri sănătoase și naturale. Se asigură că bea multă apă pe parcursul zilei, care o ajută să aibă un ten și păr sănătos, dar o menține și hidratată. Ocazional face fasting intermitent, pe care nu îl ține pentru a slăbi, ci pentru a-și detoxifia organismul. Mădălina are foarte mare grijă de părul și tenul său, folosind des diferite creme de față și corp. 

Nu uită niciodată să se demachieze, iar atunci când călătorește și nu are propriile produse la îndemână folosește ulei de cocos. Actrița își îngrijește foarte bine părul, fiind inspirată de Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte apropiată de Italia. 

Mădălina Ghenea iubește dansul și muzica, atât de mult încât a studiat pianul timp de șapte ani. Cariera ca model a început la vârsta de 15 ani, când a ajuns în Milano pentru designer-ul Gattinoni. Cea mai mare bucurie a Mădălinei este fata sa Charlrotte, pe care o are împreună cu fostul său soț, antreprenorul Matei Stratan”, au scris italienii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!