GALERIE FOTO Anunț neașteptat: Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit! Ce au sesizat fanii 

Madalina Ghenea Grigor Dimitrov Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 21:29
Data actualizarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 21:51

Mădălina Ghenea (36 ani) și Grigor Dimitrov (32 ani) au început să se întâlnească în aprilie 2023, însă se pare că relația a ajuns la final.

Cei doi și-au confirmat relația prin intermediul rețelelor sociale, întâi prin niște poze pe care au ajuns ulterior să le șteargă, apoi prin postări în care se etichetau. Apoi Mădălina a fost văzută la meciurile de tenis ale bulgarului și nu de puține ori s-au afișat împreună și pe la evenimente mondene. 

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit, după cum au sesizat fanii 

Cu toate astea, se pare că relația celor doi ar fi ajuns la final, după cum scrie tennistonic.com, care precizează că există mai multe zvonuri conform cărora Mădălina Ghenea și Grigor Dimotriv s-au despărțit. Mai mult, fanii din mediul online au sesizat și un detaliu care pare să confirme ruptura. 

Mădălina și Grigor și-au șters toate fotografiile pe care le aveau împreună pe rețelele sociale, semn că s-au despărțit. 

Mădălina Ghenea, analizată în Gazzetta dello Sport în vară

Italienii au scris cinci puncte din viața și cariera Mădălinei Ghenea, menționând care sunt preferințele româncei, într-un articol special realizat în luna august. 

„Modelul și actrița română a oficializat relația cu jucătorul de tenis Dimitrov de care se bucură. S-a zvonit o bună perioadă, acum e oficial. Modelul și actrița Mădălina Ghenea și jucătorul de tenis bulgar Grigor Dimitrov sunt un cuplu. În urmă cu două săptămâni, cei doi au fost împreunpă în Italia, unde ea a prezentat noul său film Deep Fear. Mădălina a împlinit recent 36 de ani și cu siguranță a sărbătorit împreună cu noua sa dragoste. Între timp, am aflat totul despre ea. 

Un fizic ca cel pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar Mamei Natură. Modelul iubește să facă mult sport, atât în sală cât și afară. Nu e greu să o întâlnești pe stradă purtând haine sport, cu căștile sale în timpul plimbărilor. În sală, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva timp a descoperit și boxul, sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul, dar este și distractiv. 

Modelul și actrița are mare grijă de nutriție și e atentă să mănânce mâncăruri sănătoase și naturale. Se asigură că bea multă apă pe parcursul zilei, care o ajută să aibă un ten și păr sănătos, dar o menține și hidratată. Ocazional face fasting intermitent, pe care nu îl ține pentru a slăbi, ci pentru a-și detoxifia organismul. Mădălina are foarte mare grijă de părul și tenul său, folosind des diferite creme de față și corp. 

Nu uită niciodată să se demachieze, iar atunci când călătorește și nu are propriile produse la îndemână folosește ulei de cocos. Actrița își îngrijește foarte bine părul, fiind inspirată de Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte apropiată de Italia. 

Mădălina Ghenea iubește dansul și muzica, atât de mult încât a studiat pianul timp de șapte ani. Cariera ca model a început la vârsta de 15 ani, când a ajuns în Milano pentru designer-ul Gattinoni. Cea mai mare bucurie a Mădălinei este fata sa Charlrotte, pe care o are împreună cu fostul său soț, antreprenorul Matei Stratan”, au scris italienii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!