Ionut Stroe Club Sportiv Municipal Craiova Ministerul Tineretului si Sportului Sporturi

Veste URIASA pentru sportul din Craiova! Ministrul Tineretului si Sportului a facut anuntul in urma cu putin timp

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a anuntat in decursul zilei de astazi ca la Craiova se va construi un bazin semiolimpic de inot.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Octombrie 2020, 15:24
Data actualizarii: Joi 29 Octombrie 2020, 15:28

Acesta va fi construit pe locul fostului Strand al Tineretului si va avea rolul atat de centru sportiv, cat si de centru de agrement. Investitia se va ridica la cateva milioane de euro si va realizata de Compania Nationala de Investitii.

Intr-o conferinta de presa sustinuta la Craiova, Ionut Stroe a declarat ca: "Vom demara modernizarea fostului Strand al Tineretului, unde vom avea un bazin de dimensiuni semiolimpice acoperit, investitie de cateva milioane de euro realizata cu sprijinul CNI. La Craiova nu avem un bazin de mari dimensiuni acoperit, iar acesta probabil ca va fi unul dintre cele mai moderne din tara. Conceptul pe care il vom avansa CNI, cu care am demarat discutiile acum o luna, o luna si ceva, este unul modern.

Acest strand este abandonat din 2012 si vrem sa-i dam o utilitate nu numai in sensul activitatilor de natatie si al competitiilor sportive, ci si sa devina un spatiu de agrement destinat marelui public, pentru ca este o investitie extrem de necesara Craiovei. Mi-am dorit enorm de mult sa realizam aceasta investitie in Craiova, care sa fie utila nu numai pentru sportivi, ci si pentru public, ca centru de agrement".

Totodata, dupa cum noteaza AGERPRES, ministrul Stroe a mai dezvaluit ca ministerul pe care il conduce are in desfasurare o investitie de circa 800.000 de euro pentru repararea si consolidarea tuturor salilor de sport din componenta Clubului Sportiv Municipal Craiova.

Modifică setările cookies