Viorel Filimon Lotul national feminin de tenis de masa Sporturi

"Nu e prea bine!" Antrenorul de nationala a ajuns la spital din cauza Covid! De unde ar fi luat boala

Antrenorul lotului national feminin de tenis de masa, Viorel Filimon, a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Octombrie 2020, 23:22
Data actualizarii: Miercuri 28 Octombrie 2020, 23:51

Dupa cum informeaza jurnalistii de la "Cuget Liber", acesta se afla in acest moment in Spitalul Municipal din Constanta, intr-o stare nu foarte buna.

Sorin Basturea, directorul Clubului Sportiv Farul Constanta, club la care antreneaza Filimon, a declarat: "Din cate am inteles, a fost plecat cu lotul national in Germania si acolo s-ar fi infectat. A vorbit domnul Ilie Floroiu, ieri, cu el si nu era intr-o stare prea buna. Ii dorim multa sanatate si sa depaseasca acest moment dificil".

In varsta de 68 de ani, Viorel Filimon si-a inceput cariera de antrenor de tenis de masa in 1977, cand a parasit Santierul Naval din Constanta si s-a dus ca profesor la Scoala Sportiva nr.2 din Constanta.

De-a lungul carierei, Viorel Filimon a obtinut la Campionatele Europene, din postura de antrenor al lotului feminin de tenis de masa, 8 medalii de aur, 6 de argint si 6 de bronz. In 1991 a primit titlul de "Antrenor emerit", iar in 2005 a fost decorat cu Ordinul "Meritul Sportiv".

Filimon, care este antrenorul lotului feminin de tenis de masa din anul 2004, a participat, in calitate de antrenor, la 4 editii ale Jocurilor Olimpice: Atena, Beijing, Londra si Rio de Janeiro.

Modifică setările cookies