david popovici CS Dinamo guvern popovici Sporturi

Guvernul a aprobat premierea lui David Popovici de către CS Dinamo cu 500.000 de lei

Guvernul a aprobat în cadrul şedinţei de miercuri, premierea lui David Popovici de către Clubul Sportiv Dinamo cu suma de 500.000 de lei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 16:06
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 16:13

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat că această sumă se adaugă la cea 1.000.000 de lei oferită de Executiv, prin intermediul Ministerului Sportului.

“Astăzi, Guvernul a aprobat premierea a sportivului român David Popovici de către Clubul Sportiv Dinamo, printr-o hotărâre de Guvern. Clubul Sportiv Dinamo este în subordinea Ministerul Afacerilor Interne, iar pentru performanţele sale David Popovici va primi, ca urmare a aprobării Executivului, suma de 500 de mii de lei. Sunt bani oferiţi prin intermediul Clubului Sportiv Dinamo, aflat în subordinea M.A.I. şi care se adaugă la suma de un milion de lei, premiul extraordinar oferit prin decizie a Guvernului României, prin intermediul Ministerului Sportului”, a transmis Dan Cărbunaru.

David Popovici a câştigat recent două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Nataţie pentru seniori de la Budapesta.

news.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!