UTA Arad ilie poenaru Superliga

Vrei să fii scouter în Liga 1? UTA Arad face angajări! Vârsta minimă de 18 ani și răspunsul la o întrebare simplă

UTA Arad a scăpat fără prea mari emoții de retrogradare în sezonul precedent și are planuri mari pentru următoarea stagiune de Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 22:39
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 22:44

Cu Ilie Poenaru antrenor, UTA vrea să descopere talente din toate colțurile țării. Pentru asta, arădenii au anunțat, prin intermediul site-ului oficial, că vor extinde departamentul de scouting!

UTA Arad face angajări în departamentul de scouting!

Din anunț se poate înțelege că oricine se poate angaja la UTA, indiferent de studii sau competențe. ”Candidații” trebuie să-i convingă pe șefii de la Arad cu răspunsul la întrebarea ”De ce consideră că este necesar un departament de scouting?”.

„Scouting-ul este una dintre componentele cele mai importante ale unui club profesionist, care își dorește o recrutare corectă și obiectivă. În acest sens, UTA anunța extinderea departamentului de scouting și caută colaboratori la nivel național pasionați de fotbal cu vârsta minimă de 18 ani. 

Pentru a aplica, trimiteți un email la adresa [email protected] care să conțină nume, prenume, număr de telefon, adresă de email și răspunsul la întrebarea “De ce consideri că este necesar un departament de scouting?”.

Activitatea va fi pro bono, dar se va oferi bonus de performanță. Clubul va oferi training specializat tuturor celor selectați”, se arată pe site-ul UTA ei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!