david popovici Campionatul Mondial de natatie Eduard Novak Sporturi

Eduard Novak i-a înmânat cecul de 200.000 de euro lui David Popovici. „De foarte mulţi ani n-am trăit aceste clipe”

Ministrul sportului, Eduard Novak, a fost prezent la conferința de presă susținută la aeroportul "Henri Coandă", specifică revenirii în România a lui David Popovici.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 22:46
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 23:12

Dublul campion mondial de la Budapesta a fost întâmpinat la aeroport de și șeful MTS, Eduard Novak.

Ministrul i-a dăruit cecul în valoare de 200.000 de euro lui David Popovici și i-a mulțumit, pe această temă, pentru prestațiile uimitoare de la Campionatul Mondial de natație, organizat la Budapesta.

„De foarte mulţi ani n-am trăit aceste clipe şi vreau să-i mulţumesc lui David Popovici, care câteva zile a reuşit să ne motiveze, să deschidă inimile tuturor românilor.

A arătat lumii întregi cât de puternici putem să fim. Astăzi suntem aici într-un moment istoric în care putem să sperăm să România poate să devină sportul pe care-l dorim”, au fost cuvintele lui Eduard Novak.

David Popovici, o stea a României

Eduard Novak a vorbit doar la superlativ de dublul campion mondial, David Popovici, care a bucurat inimile românilor de pretutindeni. 

„Guvernul a înţeles că sportul este important pentru România. A devenit o stea David Popovici a României care va fi cu siguranţă foarte mulţi ani acolo. Acesta este doar începutul”, a mai precizat ministrul sportului.

Visul lui David Popovici

În cadrul conferinței de presă susținută chiar la aeroportul "Henri Coandă", David Popovici a specificat care a fost cel mai mare vis al său.

„Ăsta e cel mai mare vis profesional al meu, am vrut să devin cel mai bun din lume, un titlu irefutabil. Cred că cel mai mare vis al meu din punct de vedere profesional este să devin cel mai rapid din istorie. Dacă se poate într-o probă, ar fi super. Dacă se poate în mai multe, mai super, ca să zicem așa. Lucrăm la asta în fiecare zi, încercăm să ne perfecționăm”, a specificat David Popovici.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!