Viata fabuloasa a urmasului lui Messi la Barcelona! La 14 ani, rupe plasele si jocurile! Si are deja un milion de urmaritori

Viata fabuloasa a urmasului lui Messi la Barcelona! La 14 ani, rupe plasele si jocurile! Si are deja un milion de urmaritori

Xavi Simons este considerat a fi urmasul lui Messi la Barcelona. La doar 14 ani, pustiul este un rasfatat al Academiei La Masia.

Are 14 ani si deja un milion de urmaritori pe Instagram. Si rupe plasele la grupele de cadeti ale Barcelonei.

El este Xavi Simons, noua senzatie a clubului calatan. Pustiul de 14 ani este considerat a fi urmasul lui Leo Messi la Barcelona, iar faimosul impresar Mino Raiola a intrat deja pe fir pentru a-l reprezenta!

Xavi Simons a ajuns recent la un milion de urmaritori pe retelele de socializare, unde le arata tuturor cum arata viata sa la 14 ani. Atunci cand nu joaca pentru juniorii Barcelonei, pustiul se relaxeaza in paradisul din Catalunya ori se joaca pe Playstation in camera sa luxoasa din cadrul Academiei La Masia.

"Este deja un fotbalist fantastic si are potentialul de a fi urias. Daca ii sunt sfatuitor? Ii sunt prieten! E mai bine sa fii prieten cu fotbalistii pe care ii reprezinti", a spus Mino Raiola despre Xavi Simons.

Micul fotbalist isi administreaza de unul singur conturile de pe retelele de socializare.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incident grav într-un avion Tarom. Unui co-pilot i s-a făcut rău chiar în timpul zborului
BRAT
Modifică setările cookies