Spania

UPDATE | "E foarte important ca Ronaldo sa mearga la inchisoare". Procurorii spanioli nu vor sa renunte la dosar nici dupa ce portughezul s-a oferit sa plateasca

Cristiano Ronaldo a inceput sa se teama ca ar putea ajunge la inchisoare si le-a transmis procurorilor, prin intermediul avocatilor, ca le va da un cec in alb!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Martie 2018, 16:47
Data actualizarii: Luni 19 Martie 2018, 16:53

UPDATE | Cotidianul madrilen AS citeaza surse din procuratura si noteaza: "Nu este adevarat ca Ronaldo a oferit un cec in alb. A oferit doar o mica parte din ce datoreaza si nu putem accepta sub nicio forma".

Potrivit procurorului-sef din acest caz, Caridad Gomez Mourelo, autoritatile spaniole vor merge mai departe cu judecata.

"Este foarte important sa mearga la inchisoare. Sincer, avem oameni care ajung acolo pentru ca nu au platit 125.000 euro", a spus Caridad Gomez Mourelo.


Cristiano Ronaldo este anchetat pentru evaziune fiscala in valoare de 14.7 milioane de euro in Spania, iar procurorii au cerut inchisoare cu executare! Starul portughez, care a marcat aseara 4 goluri in victoria cu 6-3 in fata Gironei, a luat legatura cu procurorii!

El Mundo Deportivo scrie ca avocatii lui Ronaldo au transmis ca acesta este dispus sa inmaneze statului spaniol un cec in alb! Acest lucru inseamna ca Ronaldo este dispus sa plateasca orice suma considera statul spaniol pentru a scapa de acuzatiile de evaziune!

Ronaldo ar putea achita astfel intreaga suma, de 14.7 milioane euro, pentru ca procurorii sa renunte la instrumentarea dosarului.

CITESTE SI

Modifică setările cookies