Spania

VALVERDE, GENTLEMAN PANA LA FINAL! Ce i-a cerut fostul antrenor al Barcelonei avocatului sau

Fostul antrenor al Barcelonei a luat o decizie in privinta banilor pe care trebuia sa ii primeasca de la club.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Ianuarie 2020, 21:09
Data actualizarii: Joi 16 Ianuarie 2020, 21:10

Valverde avea un contract semnat pana in luna iunie 2021, insa la negocierea finala, cand ambele cluburi au ajuns la comun acord, de reziliere. In seara dupa ce a vorbit cu presedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, si a decis sa plece de la club, reprezentantul acestuia s-a intalnit cu oficialii Barcelonei, pentru rezilierea contractului.

Fostul antrenor a demonstrat intotdeauna o eleganta in caracter, chiar si in momentul in care a aflat ca etapa lui la Barcelona a ajuns la un final, dar si dupa, iar relatia lui a fost intotdeauna buna atat cu presedintele Bartomeu, cat si cu restul conducerii, Oscar Grau, Eric Abidal si Ramon Planes. Cu cei 3 din urma se consulta constant in legatura cu evolutia echipei.

Cu toate ca stia ca va fi demis cu zile inainte de a i se comunica formal din partea conducerii, Valverde nu a intins niciodata coarda. "Sunt un profesionist, faceti ceea ce trebuie sa faceti", a declarat acesta, conform Mundo Deportivo.

Valverde i-a ordonat agentului sa finalizeze contractul cu Barcelona in cel mai amiabil mod posibil, si le-a comunicat celor din club ca nu are pretentie sa primeasca restul de salariu pe care ar fi trebuit sa i-l plateasca, pana in iunie 2021.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies