ULTIMA ORA | Primele trei nume care dispar de la Real Madrid sezonul viitor! Zinedine Zidane i-a chemat in biroul lui si i-a anuntat ca vor pleca la vara

ULTIMA ORA | Primele trei nume care dispar de la Real Madrid sezonul viitor! Zinedine Zidane i-a chemat in biroul lui si i-a anuntat ca vor pleca la vara

Zinedine Zidane si-a facut calculele si a stabilit pe cine pastreaza si pe cine da afara de la Real Madrid in aceasta vara. 

Antrenorul echipei de pe Santiago Bernabeu a inceput deja sa ii cheme la discutii pe jucatori, pentru a-i anunta daca vor continua sa joace in tricoul Realului si sezonul viitor sau nu. 

Primii care au trecut prin biroul lui Zidane au fost Gareth Bale, Marcos Lloreste si Ceballos, potrivit informatiilor celor de la Marca. 

Sursa citata scrie ca antrenorul francez l-ar fi informat pe Bale ca nu mai coincide cu planurile de viitor ale echipei de pe Bernabeu si ca, prin urmare, va fi nevoit sa isi caute o alta echipa in aceasta vara. Ziaristii spanioli i-au contactat pe agentii galezului, insa acestia nu au vrut sa confirme informatia. 

Marcos Llorente si Ceballos au primit si ei vestea ca vor pleca in vara de la echipa de pe Bernabeu. 

Un alt jucator care a trecut luni prin biroul lui Zinedine Zidane a fost Marcelo, insa nu a aparut nicio informatie referitoare la discutia dintre cei doi. Totusi, toate indiciile conduc la ideea ca raspunsul primit de brazilian a fost unul pozitiv si ca va continua sa joace in tricoul Realului. 





VIDEO PROTVPLUS.RO

Programarea pentru vaccinarea cu Pfizer, reluată de sâmbătă. Câte persoane vor putea primi serul
BRAT

Modifică setările cookies