Simeone, sincer după ce a învins-o pe Barcelona: „Nu a fost diferit de restul întâlnirilor, dar acum nu mai e Messi!” 

Diego Simeone Atletico Madrid Barcelona la liga Spania Diego Simeone
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 11:57
Data actualizarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 11:59

Atletico Madrid a câștigat meciul cu Barcelona, 2-0. 

Luis Suarez i-a pasat decisiv lui Lemar pentru golul de 1-0, după o acțiune superbă în care a fost implicat și Joao Felix. Uruguayanul a reușit să înscrie și golul de 2-0, reprezentând primul său gol împotriva fostei echipe, după ce Lemar i-a returnat serviciul. Astfel, Suarez a reușit să înscrie împotriva tuturor echipelor din La Liga pe care le-a înfruntat. 

Diego Simeone a vorbit despre victoria reușită, lăudând jocul de posesie pe care Barcelona l-a avut. Tehnicianul argentinian a ținut să remarce însă absența lui Leo Messi, punctând că ar fi putut face diferența, întâlnirea de sâmbătă nefiind cu mult diferită de întâlnirile precedente.

  • Diego Simeone

Declarațiile lui Simeone

„Cele două reprize au fost similare pentru Barcelona. Au avut posesia pe toată durata meciului. În prima repriză tranziția de la apărare la atac a fost foarte bună și de aceea am avut acel rezultat. În a doua repriză nu a mai fost atât de bine. Nu am avut continuitate pe tranziție. Ei au avut posesia. Immportant era să acoperim mijlocul terenului. A fost un meci mai bun decât ultimele jucate.

Nu îmi dau cu părerea niciodată de ceea ce spun fotbaliștii. Este primul meci pe care îl jucăm împotriva Barcelonei fără Messi. Au existat meciuri care nu au fost diferite de acesta, dar acum nu mai este Messi”, a spus Simeone conform Mundo Deportivo

Întrebat despre meciul extrem de bun făcut de Joao Felix și Luis Suarez, cel care a pasat decisiv și a înscris în meciul de sâmbătă seară, Simeone a lăsat de înțeles că va folosi și alți jucători pe posturile respective. 

„În acest moment, nu putem să ne lăsăm duși de val după un meci. Este Correa, are și Griezmann momentul lui. A înscris în Champions. Avem jucători importanți. Sper ca ei să accepte că trebuie să formăm un grup pentru a fi o echipă”, a concluzionat antrenorul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!