Adrian Mutu Dumitru Dragomir FCU Craiova Superliga

Adrian Mutu, apărat de Dumitru Dragomir: „Așa juca în urmă cu patru ani Barcelona”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 15:53
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 16:06

FCU Craiova a scăpat în ultimele minute cele trei puncte în meciul cu Botoșani, de duminică, contând pentru etapa a zecea a Ligii 1. Oltenii au fost egalați în minutul 90, când Dawa l-a învins pe Popa cu o lovitură de cap și a stabilit scorul final, 1-1. 

Însă, la finalul partidei, Valeriu Iftime a fost cel neumulțumit, reprosându-i lui Mutu că s-a apărat cu absolut toată echipa pentru a-și proteja avantajul. De asemenea, patronul Botoșaniului a declarat: „Dacă m-ar chema Mutu, mi-ar fi rușine!”. 

  • Mutu

Dumitru Dragomir este de părere că afirmația lui Iftime a fost exagerată și că Mutu a scos maximum din lotul pe care îl are la dispoziție. Totodată, fostul președinte al LPF are încredere în fostul internațional român, căruia îi prevede o carieră de succes în antrenorat. 

Dragomir: „Ce vreți, mă, fraților să facă echipele astea nou-promovate?”

„Eu nu îi înțeleg câteodată pe unii conducători și patroni. Ce vreți, mă, frațior să facă echipele astea nou-promovate? Să vină și să se urce pe voi ca să le dați voi trei – patru goluri și să vă simțiți bine?

Adi Mutu a jucat tactic ce a știut el că poate mai bine în aceste momente FCU. Omul și-a făcut în vara asta un lot nou și nu e ușor să joci ceea ce vrei tu din prima. S-a închis bine și s-a apărat și el cum a știut, iar dacă cei de la Botoșani nu au avut pe teren un Sidibe ca al oltenilor, să prindă o super execuție, atunci nu e treaba lui Mutu.

Dacă Adrian Mititelu are răbdare cu Mutu, ăsta o să le facă o echipă bună la Craiova. Voi ați văzut faza golului cu Petrolul din Cupa României? Așa juca în urmă cu patru ani Barcelona, bine, păstrând proporțile. Mi-a plăcut de la Craiova și de ăla mic din poartă”, a declarat Dumitru Dragomit pentru prosport.

În urma acesti rezultat, FCU Craiova ocupă locul 12 în clasament, cu 9 puncte, în timp ce FC Botoșani este pe poziția a doua, cu 21 de puncte. 

Clasamentul Ligii 1: 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies