xavi Barcelona Spania

Xavi, avertizat de un fost coleg înainte s-o preia pe Barcelona: ”Nu e momentul ideal”

Luis Suarez (34 de ani) îl avertizează pe următorul antrenor al Barcelonei. Catalanii caută deja un nou tehnician după rezultatele modeste ale echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 19:43
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 19:49

Uruguayanul, plecat în urmă cu un an de la Barcelona la Atletico Madrid, crede că nu e momentul potriviti ca Xavi (41 de ani), fostul său coleg de pe Camp Nou, să preia echipa.

Xavi, avertizat de Luis Suarez

„În acest moment e un război la Barcelona, între Koeman și Laporta, care face rău jucătorilor. I-aș recomanda personal lui Xavi să mai aștepte. Nu e un moment ideal pentru el să se ducă acolo. E deștept, așa că trebuie să aștepte timpul potrivit. 

Are jucători acolo care i-au fost colegi și legat de care ar trebui să ia anumite decizii, ar fi dificil. Îl văd ca pe un tehnician cu potențial. În alt context, la Barcelona, ar putea fi la fel de mare ca antrenor cum a fost ca jucător”, a spus Suarez, pentru Sport.es.

Barcelona a început cum nu se putea mai rău noul sezon din grupele Champions League. Catalanii au pierdut primele două meciuri, cu Bayern sau Benfica, ambele cu același scor: 0-3.

Echipa pregătită de Ronald Koeman nu stă mai bine nici în campionat. Are 12 puncte după șase meciuri și ocupă locul șase. Pe primul loc este rivala Real Madrid, cu 17 puncte.

Modifică setările cookies