thiery henry fc barcelona Superliga

Avertisment pentru Henry, după ce s-a anunțat că ar putea ajunge la Barcelona: ”Toți vor avea de suferit”

FC Barcelona trece prin cea mai neagră perioadă din istoria clubului.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 10:41
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 11:37

Clubul catalan a adunat doar 9 puncte după primele cinci etape, fiind la șapte puncte distanță de Real Madrid, liderul din clasament. Catalanii nu au mai câștigat campionatul din 2019, când pe bancă se afla Ernesto Valverde.

Koeman a ajuns la 60 de meciuri pe banca Barcelonei, adunând o medie de 2,03 puncte pe meci. Chiar și așa, suporterii sunt nemulțmiți de actualul statut al echipei, care nu reușește să se remacre la nivel internațional. 

Și Laporta este nemulțumit de situația echipei, căutând variante pentru a-l înlocui pe antrenorul olandez. Una dintre variante este Thierry Henry. Totuși, Raymond Domenech, fostul antrenor al lui Henry, a vorbit despre situația de la echipă.

”Henry la Barcelona? De ce nu? Are capacitatea și ar avea avantajul de a fi într-un club pe care îl cunoaște, știe filozofia și principiile Barcelonei. Toți cei ce merg acolo vor avea de suferit. Ar fi fost mai bine dacă ar fi avut o echipă bună. Jucătorii de acolo sunt buni, dar nu foarte buni. Nici fără accidentări nu cred că vor putea fi în primele cinci echipe din clasament”, a spus Raymond Domenech.

Henry este în prezent secundul lui Roberto Martinez, la naționala Belgiei. A mai antrenat echipa de juniori a celor de la Arsenal, precum și echipele AS Monaco și Montreal Impact. La barcelona a jucat din 2007 până în 2010.

Modifică setările cookies