Spania

Barcelona plănuiește lovitura pe piața transferurilor! Catalanii vor un atacant care a marcat peste 350 de goluri

Edinson Cavani (34 de ani) nu a mai prins echipa în ultima vreme la Manchester United, și ar putea face obiectul unui transfer în următoarea perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 19:35
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 19:37

”El Matador” este dorit la Barcelona. Interesul catalanilor nu este recent. Presa din Spania a mai scris și în această vară despre subiectul ”Cavani pe Camp Nou”, dar mutarea nu s-a concretizat.

Între timp, Cristiano Ronaldo a ajuns la Manchester United, iar Cavani a trecut în plan secund. Uruguayanul i-a cedat chiar și numărul șapte noului său coleg și a prins doar două meciuri în acest sezon de Premier League, din cauza unei accidentări.

Cavani, dorit de Barcelona

 

Cavani ar putea ajunge la Barcelona chiar sub formă de împrumut. Dacă acest lucru se va întâmpla, catalanii trebuie să-i achite sud-americanului o parte din salariul său de 15 milioane de euro pe sezon, notează Sport.es.

Barcelona are și o soluție ”de avarie” în cazul în care nu va găsi un atacant. Îl va transfera definitiv pe Luuk de Jong, care este împrumutat de la Sevilla până la finele acestui sezon.

Cavani are un CV impresionant. Trecut pe la Palermo, Napoli și PSG, uruguayanul a marcat 358 de goluri în cariera sa, majoritatea pe Parc des Princes.

Șase milioane de euro este cota de piață a atacantului care a cucerit de șase ori titlul în Franța.

Modifică setările cookies