Barcelona Joan Laporta messi Spania Spania

Se RESCRIE istoria?! Laporta, din nou presedintele Barcelonei! Anuntul MOMENTULUI: "Il sun pe tatal lui Messi chiar in seara asta!" Prima reactie oficiala

Joan Laporta a castigat alegerile prezidentiale de la Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Martie 2021, 23:40
Data actualizarii: Luni 08 Martie 2021, 01:34

01:25 Joan Laporta a facut primele declaratii dupa aflarea rezultatelor. Presedintele Barcelonei a tinut sa le multumeasca tuturor celor care l-au sustinut 

"Multumesc tuturor celor care m-au sustinut, tuturor celor care au luat parte la aceste alegeri, probabil cele mai importante din istoria clubului, tinand cont de conditiile globale, de pandemia care ne-a schimbat tuturor viata. 

A fost o zi foarte speciala si le multumesc tuturor celor care au muncit pentru aceste alegeri, tuturor celor din cadrul clubului si nu numai. Va aplaudam pe toti.

Faptul ca cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi, a venit astazi sa voteze, alaturi de fiul sau, este o dovada ca Messi iubeste Barcelona. Acesta este un club urias, o mare familie, cu jucatori dintre cei mai buni", a spus Laporta.


01:10 S-a terminat numaratoarea voturilor. Joan Laporta a obtinut 54,28% dintre voturi si a fost ales noul presedinte al clubului blaugrana.


Principalul candidat pentru postul de presedinte a adunat peste 57% dintre voturi. Joan Laporta a mai fost presedintele Barcelonei in perioada 2003 - 2010, cand clubul a reusit unele dintre cele mai mari performante din istorie. 

Recent, acesta a declarat ca Lionel Messi va ramane la echipa doar daca el va castiga alegerile:

"Am o relatie grozava cu Leo, care va tine cont de orice propunere ii voi face. Daca nu castig, sunt sigur ca Leo nu va ramane la Barcelona. Messi va cantari oferta pe care i-o vom face. Sunt sigur ca daca alt candidat castiga, Messi nu va ramane la Barcelona", spunea Laporta. 

Noul presedinte al catalanilor a spus in aceasta dimineata ca, daca va castiga alegerile, il va suna imediat pe tatal lui Lionel Messi pentru a negocia prelungirea contractului: "De ce sa astept pana maine? Putem vorbi in seara asta, noaptea e lunga!"

Viitorul starului de pe Camp Nou a fost incert in ultima perioada, fotbalistul asteptand sa afle care este proiectul celui care va fi presedintele clubului pentru a lua o decizie. 

In noul mandat al lui Laporta, directorul sportiv al clubului va fi Jordi Cruyff, fiul legendarului fotbalist Johan Cruyff. 

Modifică setările cookies