S-a aflat ce au discutat Joan Laporta și Jorge Messi. Totul are legătură cu viitorul starului argentinian 

Lionel Messi fc barcelona Joan Laporta Jorge Messi Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 15:18
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 15:12

Lionel Messi încă nu și-a prelungit înțelegerea cu PSG, motiv pentru care apar diferite speculații despre viitorul său profesional.

Tatăl starului argentinian s-a aflat în Barcelona pentru câteva zile, iar în presa catalană au apărut informații despre întâlnirea dintre acesta și Joan Laporta.

Fanii Barcelonei sperau ca discuția dintre cei doi să aibă legătură cu o posibilă revenire a lui Lionel Messi pe Camp Nou, însă adevăratul motiv a fost legat de organizarea unui eveniment prin intermediul căruia fotbalistul să-și ia adio de la suporterii catalani.

Mundo Deportivo anunță că partida ar urma să aibă loc în sezonul 2024/2025, atunci când FC Barcelona va sărbători a 125-a aniversare a clubului.

Motivul pentru care Lionel Messi refuză să semneze prelungirea cu PSG
 

Deși PSG nu are de gând să cedeze și chiar ar urma să fie programată o nouă întâlnire între cele două părți, peste câteva zile, Lionel Messi pare tot mai dispus să plece de la Paris în această vară.

Publicația catalană Sport scrie că motivul pentru care campionul mondial cu Argentina refuză să își prelungească înțelegerea cu un an ar avea legătură cu partea financiară. PSG și-ar dori să îi reducă salariul lui Messi din cauza regulilor privind fairplay-ul financiar.

"Leo Messi, prin reprezentații săi, nu ar fi acceptat oferta de prelungire pe un an din cauza impunerii unei reduceri salariale cauzată de posibilele probleme cu fairplay-ul financiar ale clubului, astfel că nu vrea să semneze înțelegerea. PSG nu consideră subiectul închis și încearcă deja să programeze o nouă întâlnire cu agentul fotbalistului", a scris sursa citată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!