FOTO ȘI VIDEO Cadoul exclusivist primit de Lionel Messi și Antonela Roccuzzo de la o celebră casă de modă: imagini spectaculoase

Lionel Messi Antonela Roccuzzo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 18:10
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 18:43

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo sunt răsfățați de brandurile celebre din întreaga lume.

Familia starului internațional este apreciată pentru discreția și seriozitatea de care dau dovadă, în ciuda celebrității.

Soția fotbalistului de la PSG a postat un clip pe InstaStory în care le-a arătat fanilor cadou exclusivist primit din partea celor de la Dolce&Gabbana, un set de pijamale și încălțăminte personalizate cu inscripțiile naționalei Argentinei. 

O poveste de dragoste ca-n filme între Lionel Messi și Antonela Roccuzzo 
 

Starul argentinian și Antonela se cunosc încă de când erau copii, de la 9 ani. Cei doi au crescut împreună, însă, cu toate astea, relația lor nu a început decât în 2007, iar în 2010 și-au făcut-o oficială. Nunta lor a avut loc în 2017, iar acolo au participat și coechipierii argentinianului de la echipa de club.

În 2012, Messi a dezvăluit că iubita sa așteaptă primul copil, după ce a sărbătorit un gol înscris împotriva lui Ecuardor, iar în noiembrie 2012, s-a născut Thiago. Mateo, cel de-al doilea copil al cuplului a venit pe lume în septembrie 2015, în timp ce Ciro a apărut la un an de la nuntă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!