Gareth Bale Florentino Perez Manchester United Real Madrid Transfer Spania

Real Madrid i-a scazut semnificativ pretul lui Gareth Bale, sub cel cu care l-a cumparat! Ziarul de casa al Barcelonei arunca bomba! Cati bani cere acum Perez

Real Madrid i-a scazut semnificativ pretul lui Gareth Bale, intentionand sa il vanda la vara. Printre echipele numite ca posibile destinatii pentru Bale se numara Manchester United si Tottenham.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019, 17:45
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2019, 17:55

"Real Madrid spera ca scaderea pretului lui Bale sa atraga interes pentru acesta", scrie astazi Sport Catalunya, cotidianul "de casa" al Barcelonei! Jurnalistii catalani sustin ca Florentino Perez i-a scazut semnificativ pretul galezului care a contribuit la castigarea a patru Ligi ale Campionilor de catre clubul blanco!

Potrivit Sport Catalunya, noul pret al lui Gareth Bale este de 70.000.000 euro, iar printre cluburile numite ca fiind "posibile destinatii" se numara Manchester United si Tottenham, ultimul dintre ele fiind de altfel cel care l-a propulsat pe Bale in fotbalul mare.

Planul lui Florentino Perez face parte dintr-un tablou mai mare si are ca scop finantarea altor mutari tari. Seful de pe Bernabeu vrea sa dea mai multe lovituri in vara.

Presa franceza: Pogba, deja in negocieri preliminare cu Real


Impresarul lui Paul Pogba, cunoscutul Mino Raiola, a avut deja o serie de discutii preliminare cu Real Madrid.

Mino Raiola a demarat discutiile cu Real Madrid pentru un posibil transfer al lui Paul Pogba, anunta publicatia franceza Le10Sport! Potrivit jurnalistilor din Hexagon, el a transmis ca mutarea este posibila, dar pentru ca ea sa se realizeze este nevoie ca Florentino Perez sa bage mana adanc in buzunar.

Le10Sport scrie ca Mino Raiola a cerut un comision de 18 milioane de euro doar pentru el! Pe de alta parte, acesta a mai transmis ca Pogba trebuie sa devina unul dintre cei mai bine platiti 3 jucatori ai echipei.

Modifică setările cookies